Avvänjning av Citodon – Vecka 4

3121_66571553765_3533789_n

Bilden är tagen av mig inför ett skolprojekt och bilden är på mitt ex, så det är bara mjöl som visas på bilden!

 

För er som inte läst de tidigare inläggen om min avvänjning av citodon kan göra det genom att KLICKA HÄR

Så min plan var då att på 6 veckor bli av med citodonet och speciellt att till nästa år helt va av med det. Så jag började vecka fyra på avvänjningen med att äta 1 tablett 500 mg citodon per dag i en vecka.

Mina bieffekter denna vecka var:

* Ont i lederna, kroppen, nästan liknande smärta som när man har influensan.
* Illamående
* Omättande sexlust
* Darrningar som om man var en riktig missbrukare.

Sammanfattning:

Det jobbigaste denna vecka var att jag helt plötsligt bara skulle ta citodon 2 gånger per dag, och att jag då bara behövde ta tabletter två gånger dagligen. Jag har i flera år ätit tabletter på morgonen, mitt på dagen och innan jag ska sova. Att inte av ren vana ta tabletten tog emot som bara den.

Minska bieffekterna:

Yoghurt till illamåendet och det som lugnar magen. Envishet om att skita i vad kroppen har för sig för underliga saker. Få endorfiner som in åt helvete.