Avvänjning av Citodon – Vecka 5

Bilden är tagen av mig inför ett skolprojekt och bilden är på mitt ex, så det är bara mjöl som visas på bilden!

 

För er som inte läst de tidigare inläggen om min avvänjning av citodon kan göra det genom att KLICKA HÄR

Så min plan var då att på 6 veckor bli av med citodonet och speciellt att till nästa år helt va av med det. Så jag började vecka fem på avvänjningen med att äta ½ tablett 500 mg citodon per dag i en vecka.

Mina bieffekter denna vecka var:

* Hade ingen normal temperatur. Fröst eller var kokhet konstant. Inte som kallsvettningar utan mer som klimakteriet.
* Darrade som en riktig missbrukare som inte fick det de behövde.
*Illamående var som värst denna vecka, trodde konstant jag skulle spy.
* Konstant trött och sover konstant.

Sammanfattning:

Så fort kroppen fick sin halva tablett så lugnade alla bieffekter ner sig men eftersom det bara var en halv per dag så när det hade gått antal timmar så kom besvären tillbaka, men det var bara att ligga och skaka, frysa och må illa. Detta var den absolut värsta veckan för mig. Daniel fick ibland sitta och hålla i mig för jag skakade så mycket. Man kan tro att om jag fick röka så skulle jag i alla fall ha något att göra och lugna mig men ärligt? Det fick mig må ännu sämre. När söndagen kom så var jag livrädd för nästa vecka, för om den skulle bli ännu värre än denna så skulle jag inte klara mig.

Minska bieffekterna:

Ge kroppen den halva tabletten mitt på dagen eller när du känner att du inte alls kan göra något utan skakar så mycket. då vet du att du har förtjänat dig av tabletten och inte behöver mer fören dagen efter. Men annars är det de vanliga endorfiner, yoghurt, gör saker som får dig glömma att du vill ta tabletten.